Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Το σήμερα, αύριο θα 'ναι χθες...


Κάθε μέρα που περνάει, κάθε ώρα που δραπετεύει, κάθε λεπτό που ρέει, κάθε στιγμή που ζούμε, είναι μοναδική. Καθημερινά διαβαίνουν χιλιάδες στιγμές, τόσο μοναδικές, που όμοιές τους δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά. 

Αξίζει, να ζούμε την κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία. Το παρόν, είναι το πρόσφορο έδαφος για να πετύχεις του στόχους σου. Ο χρόνος τρέχει σαν νερό. Αν τον αφήνεις να περνάει ανεκμετάλλευτος, τότε σίγουρα δεν θα πετύχεις τίποτα. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα και για κανέναν, όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή. Το σημαντικότερο είναι να κυνηγήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Αν θέλουμε μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. 

Σβήσε τη θλίψη των ματιών και γράψε με έντονα γράμματα τα θέλω της ψυχής σου.

Είναι κάποιες σκέψεις που δύσκολα εγκαταλείπουν το μυαλό. Ριζώνουν στη συνείδηση και απαιτούν από την καρδιά, να κυριεύσει τη ζωή με ανέλπιδες ιδέες. Αν προσπαθήσεις να παρακάμψεις τη θλίψη, δεν κερδίζεις κάτι, γιατί, αργά ή γρήγορα, αυτή θα επανακάμψει σφοδρότερη.

Για να έρθει η γαλήνη στην ψυχή, πρέπει πρώτα να περάσεις από το στάδιο της θλίψης, είναι απαραίτητο να ανέβεις όλα τα σκαλιά μέχρι να πατήσεις το πολυπόθητο σκαλοπάτι της χαράς. Όλα κάνουν τον κύκλο τους!

~Άγγελος Μητσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου