Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ας αλλάξουμε λίγο… τη ζωή μας!


Τελικά, ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιούμε κάθε στιγμή στη ζωή. Δεν υπάρχει νόημα αν μένουμε σε ένα γεγονός και μόνο, όποιο κι αν είναι αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι καθήκον μας, να τα ξεπερνάμε όλα. Να προχωράμε στη ζωή. Να ζούμε κάθε στιγμή, καλή και άσχημη. Αλλά σε καμία περίπτωση να μη το παρακάνουμε και ξεφύγουμε από τα πλαίσια που καθορίζουν τις αξίες στη ζωή.

 Ας αλλάξουμε λίγο τη ζωή.
Δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές, αλλά αλλαγές που να έχουν ουσία και θετικό αποτέλεσμα. Καλό θα είναι να αρχίσουμε από απλά, αλλά τόσο σημαντικά πράγματα. Όπως είναι η αγάπη που απαιτείται να δίνουμε στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας. Αφού πρώτα όμως έχουμε την υγεία μας, που είναι το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή μας. Αν βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους να είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, τότε είσαι και εσύ ευτυχισμένος. Κάνε ότι είναι καλύτερο για εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς. Η καλή διάθεση σε βοηθάει να φτιάξεις μια καλύτερη ζωή.
Να δίνεις αγάπη και να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις αποκτήσει. Κάθε μέρα να λες ευχαριστώ, από τη στιγμή που έχεις την υγεία σου και μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Όλη η ζωή μας… ένας στίχος.

          
                        -Άγγελος Μητσόπουλος-

(Μάθε, ζήσε, χτίσε. 2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου