Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Το γράψιμο είναι επικοινωνία...

 


Έστω και ένα βιβλίο να φτάσει στα χέρια ενός αναγνώστη, νιώθεις ικανοποίηση. Από εκεί και πέρα, αν φτάσουν  μερικές δεκάδες (όπως συμβαίνει με το νέο μου βιβλίο μέχρι στιγμής) νιώθεις αγαλλίαση, καθώς έχεις ήδη επικοινωνήσει με άλλους ανθρώπους.

Κι αν η επικοινωνία είναι αμφίδρομη τότε έχεις αποκομίσει σημαντικά εφόδια, καθώς πρόκειται για μια  πολύπλευρη διεργασία, απόλυτα  σημαντική για την ζήση, ειδικά στις μέρες που διάγουμε.

Αν γράψουν και καλά λόγια για τα γραφόμενά σου, πάει να πει πως βρίσκεσαι σε καλό μονοπάτι...

Η προσπάθεια συνεχίζεται και τα ερεθίσματα εμπλουτίζονται. Γι αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την απόκτηση (και αυτού) του βιβλίου μου και τα λόγια που μου χάρισαν.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα των αναγνωστών και όχι ιδιαίτερα ο αριθμός (βέβαια αν μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο, είναι υπέροχο) καθώς θεωρώ πως ένα βιβλίο πρέπει να μας αφυπνίζει, να μας εμπνέει και να μας ταξιδεύει, είτε το γράφουμε, είτε το διαβάζουμε.

Πάντως, αν κάποια στιγμή καταφέρω να γράψω ένα ευπώλητο βιβλίο, θα είναι ευλογία. Μέχρι τότε καλή ανάγνωση και υγεία (ψυχική και σωματική).

~Άγγελος Μητσόπουλος

📗Βιβλίο: Άφατο ψήγμα
✒️Κατηγορία: Ποίηση
📄Σελίδες: 71
⏳Έτος κυκλοφορίας: 2021
🏷️Τιμή: 8€ (με δωρεάν αποστολή   
                       σε όλη την Ελλάδα)

⬇️⬇️⬇️
Το γράψιμο δεν είναι λέξεις πάνω σε ένα χαρτί. Είναι επικοινωνία. Είναι μνήμη.

~Isaac Marion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου